POLÍTICA DE GALETES (COOKIES)

En compliment amb el deure d’informació recollit a l’Apartat 2 de l’Article 22 de la Llei 34/2002, de l’ 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, la present política de galetes té com a finalitat informar-li de manera clara i precisa sobre les galetes que s’utilitzen en aquesta pàgina web.

¿QUÈ SON LAS GALETES?

Una galeta (cookie) es un fitxer de petita mida que els llocs web envien al navegador i es descarreguen en el seu ordinador. Les galetes permeten que la pàgina web emmagatzemi i recuperi la informació sobre la seva visita, como el seu idioma preferit i altres opcions, amb la finalitat de millorar els serveis que s’hi ofereixen i contribuir a tenir una millor experiència de navegació per a l’usuari.

AUTORITZACIÓ PER A L’ÚS DE GALETES

De conformitat amb el banner/avís de galetes que apareix al lloc web, l’usuari podrà acceptar l’ús de la totalitat de les galetes, rebutjar-les, o modificar la seva configuració.
Si decideix rebutjar-les no podrà seguir navegant a través del lloc web.
Si opta per modificar la seva configuració, se li indicarà quines galetes són obligatòries per al funcionament del web i quines vostè podrà rebutjar.
Si accepta, consent expressament l’ús de galetes segons la descripció que a continuació es detalla.

TIPUS DE GALETES

En funció de qui gestioni el domini des d’on s’ enviïn les galetes i es tractin les dades, es distingirà entre galetes pròpies i galetes de tercers.

Las galetes també poden classificar-se segons el termini de temps que romanguin emmagatzemades en el navegador de l’usuari, diferenciant-se entre galetes de sessió o galetes persistents.

Finalment, en funció de la finalitat per a la qual es tracti la informació recopilada, les galetes es poden classificar en les següents categories:

  • Galetes tècniques: permeten a l’usuari navegar per un lloc web i utilitzar alguns dels serveis oferts pel mateix (como per exemple, les que serveixen per recordar els elements integrants d’un carret de compra).
  • Galetes de personalització: permeten que l’usuari accedeixi al lloc web amb unes característiques determinades, como pot ser l’idioma.
  • Galetes de seguretat: serveixen per impedir o dificultar els atacs contra el lloc web.
  • Galetes de complement per intercanviar continguts socials: els anomenats plug-in, que permeten compartir continguts en xarxes socials.
  • Galetes d’anàlisi: permeten al responsable el seguiment del comportament de l’usuari.
  • Galetes publicitàries: permeten gestionar els espais de publicitat del lloc web.
  • Galetes de publicitat conductual: com les anteriors, serveixen per gestionar els espais de publicitat del lloc web en funció de la informació recollida sobre el comportament de l’usuari i els seu hàbits, adaptant la publicitat de l’usuari.
  • Galetes de geolocalització: utilitzades per esbrinar el país on es troba l’usuari.

GALETES UTILITZADES PER AQUESTA PÀGINA WEB

ADMINISTRAR PREFERÈNCIES DE GALETES

Configuració de galetes

COM MODIFICAR LA CONFIGURACIÓ DE LES GALETES

Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les galetes d’aquesta pàgina web, utilitzant el seu navegador. En cada navegador la operativa és diferent, pot trobar com fer-ho al menú d’ajuda del seu navegador on s’estableix el procediment per a la seva eliminació. Per a més informació:

És possible que al deshabilitar les galetes la pàgina web no funcioni correctament o no pugui accedir a determinades funciones de la mateixa.

MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS

El titular d’aquesta pàgina web es reserva expressament el dret a modificar unilateralment, total o parcialment, sense necessitat de previ avís, la present Política de Galetes. L’usuari reconeix i accepta que és la seva responsabilitat revisar la present Política de Galetes.